Extra wintercompetitie in Fortgracht Vreeswijk

Dinsdag, 16 oktober 2018

Op verzoek van enkele leden heeft het bestuur besloten een extra wintercompetitie te organiseren mits hiervoor voldoende belangstelling bestaat.

Het plan is om in de periode van november t/m maart 2019 een competitie over 5 wedstrijden te houden waarbij 1 resultaat mag worden afgeschreven.
Zie onderstaand schema.

Alle wedstrijden zijn op zondag van 10.00 tot 14.00 uur en worden gehouden onder de bestaande reglementen.

Het inschrijfgeld bedraagt 20,00 euro voor deelname aan de gehele competitie en dient voor aanvang van de eerste wedstrijd te zijn voldaan.

Aanmelden kan tot uiterlijk 28 oktober uitsluitend bij Joop Harmsen.
06 – 18791337 of via email joop@devaartposcar.nl

Na de laatste wedstrijd worden de prijzen aan de winnaars uitgereikt. Er zijn dus geen dagprijzen en de kantine is niet open.

Bij tenminste 10 deelnemers gaat de competitie definitief door.
De dagelijkse leiding tijdens de wedstrijden zal in handen zijn van Peter Hergt
( viscommissie ) en Bert Duister ( bestuur )

AV

Hier de datums van de wedstrijden.

Zondag 18 november
Zondag 16 december