In de schijnwerpers

Dinsdag, 16 oktober 2018

Ze zijn er altijd. Zo’n 40 wedstrijden en vergaderingen per seizoen staan ze klaar voor de vereniging en zijn daardoor een belangrijk onderdeel van het gehele kader van vrijwilligers dat onze vereniging draagt.

Zij zijn het, die vooral op de zondagen maar ook op speciale evenementen, hun vrije tijd geheel belangeloos beschikbaar stellen aan onze verenigng en hun vissende leden en gasten.

Zij zijn het, die mede de sfeer bepalen binnen de vereniging die vooral het wedstrijdvissen hoog op de agende heeft staan.

Zij zijn het, die na afloop van veel wedstrijden, vergaderingen en evenementen zorgen voor een warme hap en een koel drankje en mede daardoor zorgen voor een gezellige sfeer.

Zij zijn het, die mede het sociale gezicht bepalen van onze vereniging.

Graag willen wij onze vissende leden er nog eens op wijzen dat het niet zo gewoon is als het lijkt, maar bijzonder dat ze er altijd voor ons zijn.

De dames achter de bar.

Als bestuur, en nogmaals, wij zijn alle andere kaderleden even dankbaar, zijn wij blij dat zij ook voor het volgende seizoen weer hun diensten hebben aangeboden.

Namens het bestuur
AV