Vrijwilligers gevraagd

Vrijdag, 17 september 2021

Beste leden, Het bestuur is zeer verheugd dat door alle versoepelingen het hart van onze vereniging weer is gaan kloppen.

Er worden weer regelmatig wedstrijden gevist met een goed aantal deelnemers.
In deze periode wordt er ook al weer gewerkt aan het wedstrijdschema voor volgend seizoen. Veel mensen steken daar veel tijd en energie in om het iedereen naar de zin te maken.
Maar we lopen ook tegen een aantal problemen aan.
Op zeer korte termijn moeten er een aantal vrijwilligers opstaan voor:

• Bar bezetting op het Fort.
Als je kijkt naar het aantal wedstrijden die er door ons georganiseerd worden ( ongeveer 60 op jaarbasis) dan snap je wel dat er meerdere mensen nodig zijn.
Hoe meer aanmeldingen hoe kleiner de belasting.

• Bestuursleden.
Wetende dat we boven de 2000 leden zitten betekent voor het bestuur in zijn huidige samenstelling dat er ontzettend veel werk door een klein aantal mensen gedaan moet worden. Ook hier geldt meer menskracht betekent minder taken per persoon.
Wij hopen dat er een aantal mensen onze vereniging willen helpen anders zou het zomaar kunnen dat we het aantal activiteiten moeten gaan beperken.
Voor informatie en aanmelding kun je contact opnemen met de voorzitter
Martin Plinck.