SNOEIHULP GEVRAAGD

Vrijdag, 8 februari 2019

Beste visvrienden, Net als vorig jaar willen wij weer graag een ochtend gebruik maken van jullie kracht en energie.

Het is de bedoeling dat er op zaterdag 2 maart een paar uurtjes (9.00uur tot max. 12.00 uur) aan de buitenrand van ons thuiswater, Fort Vreeswijk gewerkt wordt om de plaatsen die wij vorige keer gemaakt hebben nog beter bevisbaar te maken.
Wij, bestuur en wedstrijdcommissie willen komend seizoen deze plaatsen geregeld gaan gebruiken. Wij verwachten meer belangstelling voor de wedstrijden en dan zijn 24 plaatsen niet voldoende.
Graag even (voor 24 februari) laten weten of wij op je kunnen rekenen, wij zorgen voor koffie en een broodje.
Als wij met voldoende mensen zijn is het ook goed om even naar de nummers te kijken of ze goed liggen zoals nu of anders moeten liggen door de uitbreiding aan de overkant.

Met vriendelijke groet,
Martin Plinck