A.s. zondag 19 augustus…………….Familievisdag

Maandag, 13 augustus 2018

Aanstaande zondag organiseert uw vereniging weer de jaarlijkse visdag voor alle leden. Ook al ben je geen prof en vis je maar af en toe, kom dan toch gezellig meedoen en neem gelijk je broertje, je zusje, je vader, je moeder, je opa, je oma of je beste vriend of vriendin mee. Want hoe meer zielen hoe meer vreugd.

We vissen in de gracht van Fort Vreeswijk waar we die dag gebruik maken van het Dorpshuis voor een hapje en een drankje, de loting en de prijsuitreiking.

We beginnen de dag met een wedstrijd voor de dames en de jeugd ( t/m 13 jaar )
De aftrap in om negen uur dus een uurtje eerder aanwezig zijn i.v.m. de loting en het klaarmaken van je spullen. Om half twaalf is het einde wedstrijd en vervolgens starten de heren om 13.30 uur. Ook hier graag een uurtje eerder aanwezig zijn. Hier eindigt de wedstrijd om 16.30 uur.

We maken er een leuke en gezellige happening van waarbij het dit keer niet om winnen gaat maar om meedoen.

Voor de jeugd zijn er gratis hengels, maden en voer beschikbaar.

Oh, ja nog even twee dingetjes.
Deelname is geheel gratis en er mag in de gracht uitsluitend met de vaste hengel gevist worden.

Tenslotte, de weerberichten zien er voor zondag goed uit dus zien we je a.s.zondag.

De viscomissies AV