Super Viswedstrijd

Datum wedstrijd : Zaterdag 3 september 8.00 – 17.00

Locatie: Karpervijver t Mum te Appeltern

Totaal aantal deelnemers: 30

Het doel van de wedstrijd is kennis maken met de visserij op karper met de vaste stok of met de feeder/pallet waggler. Maar bovenal om een leuke visdag te beleven met je collega vissers.

Deze wedstrijd wordt door de vereniging georganiseerd en betaald. Er zijn tickets te verdienen, door het meedoen, van de door onze vereniging georganiseerde wedstrijden. Dit kunnen alle soorten wedstrijden zijn. Deze wedstrijden staan onderaan beschreven.

Er is voor gekozen, om het voor iedereen haalbaar te maken en voor plaatsing hoef je dus geen wedstrijd te winnen maar met een beetje geluk ligt een (GOLDEN) ticket binnen handbereik.

Samenstelling deelnemersveld:

4 dames uit de dameswedstrijden/competitie

4 commissie leden / bestuurders / vrijwilligers /

16 wedstrijdvissers algemeen / karpercompetitie / dinsdag avond / extra wedstrijden etc.

6 deelnemers uit de club ,, vrienden van De Vaart-Poscar d.m.v. loting voor 1 juli 2016.

Tickets zijn te verdienen bij :

Dameswedstrijd dinsdag 26 april - de 3e en 6e plaats uit het vak een Golden ticket. (totaal twee tickets te verdienen).

Dameswedstrijd dinsdag 7 juni - de 3e en 6e plaats uit het vak een Golden ticket. (totaal twee tickets te verdienen.)

Kader dag wedstrijd zondag 12 juni - de 4e en 5e plaats uit ieder vak een Golden ticket. (totaal vier tickets te verdienen.)

Paaswedstrijd zaterdag 26 maart - de 4e en 5e plaats uit ieder vak een Golden ticket. (totaal vier tickets te verdienen.)

Cor zuurhout bokaal zaterdag 14 mei - de 4e en 5e plaats uit ieder vak een Golden ticket (totaal vier tickets te verdienen.)

Karper wedstrijd /competitie - de eerste twee karper vissers die een karper vangen krijgen een Golden ticket. (totaal 2 tickets te verdienen.)

Bootjes wedstrijd zaterdag 9 juli - bootje wat op de 7e plaats eindigt een Golden ticket. (totaal twee tickets te verdienen.)

Koppelmarathon zondag 1 mei - koppel die het dichtste bij de 3000 gram(3 kg) vis vangt een Golden ticket (totaal twee tickets te verdienen.)

Theo Tukker nachtwedstrijd 25/26 juni - koppel die het dichtste bij de 1000 gram(1 kg) vis vangt een Golden ticket. (totaal twee tickets te verdienen.)

LET OP DEZE VOORWAARDEN.

Als je verhinderd bent op 3 september dient het ticket terug gegeven te worden aan de wedstrijd leiding.

De Golden tickets zijn strikt op naam en kunnen onder geen enkel beding aan een ander worden overgedragen of verhandeld.

Als iemand al een Golden ticket heeft gewonnen dan gaat de ticket naar de eerst volgende plaats of benadering gewicht indien van toepassing.

Het winnen van een Golden ticket kan alleen als je vis hebt gevangen ( hoe klein of licht het visje ook mag zijn.)

Wij als vereniging hebben geen enkel belang bij het vergeven van de Golden tickets en zal naar eer en geweten worden uitgereikt aan de winnaars.

Iedereen die lid is van de vereniging heeft de mogelijkheid om deel te nemen aan de wedstrijden waar een Golden ticket is te verdienen. Voor deze wedstrijden gelden de gewone inschrijfregels of inschrijfgelden zoals vermeld in het wedstrijdboekje of op de site van onze vereniging.

Bij alles waar niet in is voorzien beslist de wedstrijd leiding. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Alvast heel veel succes.
Namens het bestuur De Vaart-Poscar