Lancering www.mijnsportvisserij.nl

Donderdag, 30 november 2017

De digitalisering bij Sportvisserij Nederland zet door. In het kader daarvan in onlangs “ Mijnsportvisserij “ gelanceerd.

Sportvissers kunnen hier nu zelf o.a. een adereswijziging doorvoeren, een duplicaat aanvragen als ze de VISpas kwijt zijn, een gratis meevistoestemming aanvragen, opzeggen en meer.

Mijnsportvisserij is gekoppeld aan HSV-leden. Sportvissers dienen zich eenmalig te registeren en hun VISpas te koppelen.

Hiermee is er één centraal punt ontstaan waar je met al je vragen, opmerkingen en wijzigingen rond de VISpas terecht kunt.

Sportvisserij Nederland, maar ook uw bestuur hoopt hiermee veel te kunnen besparen op extra telefoon- en emailverkeer en tevens de service naar de leden daarmee te verhogen.

Maak dus in het vervolg zoveel als mogelijk gebruik van deze nieuwe ontwikkeling.