Koppeldagwedstrijd 2017

Vrijdag, 12 mei 2017

Met 32 deelnemers ( 16 koppels ) waaronder diverse nieuwe gezichten, starten ’s morgens om 8.00 uur de koppeldagwedstrijd 2017 in de gracht van Fort Vreeswijk en die tot ’s middags 14.00 uur zou duren.

De temperatuur was redelijk, zo’n 14 graden, licht bewolkt en er stond een frisse noordelijke wind waardoor het wat kouder aanvoelde.

Door het uitzetten van karpertjes, brasem en zeelt in de voorgaande jaren liepen de gewichten van de gevangen vis aardig op.
Na 6 uur vissen werd er in totaal 102 kg. vis gewogen, terwijl dit keer geen enkele deelnemer zonder vangst bleef.

Winnaars van vak 1 werden Sije Berkulo en Ernst Metz met 10089 gram terwijl vak twee werd gewonnen door het koppel Bob Buiten en Jan Broess met 19.335 gram waarvan het leeuwendeel werd gevangen door Bob met een uitgekiende en toegestane techniek.

Tijdens de wedstrijd en na afloop aan de bar van het Dorpshuis stond de gemoedelijke sfeer zoals gebruikelijk weer voorop.

Voor de overige uitslagen kijk je onder de knop wedstrijden en dan naar koppeldagwedstrijd.

AV